ACT: GameConsoles.

Postby Riël » Sat 29 Oct 2011 9:17

Kan jou moederbord SLI aan? En kan je bios die processor overklokken? Dan zou ik het voor de prijs van nog zo'n 7900 kaartje proberen. Maja, t is alweer een jaar of 5 oud he.
Riël
Über-Spammer
 
Posts: 30403
Joined: Tue 14 Aug 2001 0:00
Location: Born

Postby Arno17 » Sat 29 Oct 2011 9:58

Riël wrote:Kan jou moederbord SLI aan? En kan je bios die processor overklokken? Dan zou ik het voor de prijs van nog zo'n 7900 kaartje proberen. Maja, t is alweer een jaar of 5 oud he.


Ja we weten verder weinig over de precieze specs en overklokken van de processor vraagt ook betere koeling en ik weet uit ervaring met dit soort AMD procjes dat die niet veel verder te OC'en zijn.

De 3800 leende zich daar meer voor.

Al met al zal de upgrade niet veel meer brengen en dan is het mi beter om wat meer uit te geven en de upgrade beter af te stemmen.
Clio IV 0.9 Tce Zen,Renault Captur[s/] 0.9 Tce, [s]Megane dCi [s]110pk =130pk GT-line[/s], R19 Cabrio,Clio I 16V, Twingo RS, Clio RS, Clio II 1.6,Laguna I 1.8RT,Ford Escort 1.6 bj '87
Arno17
 
Donateur
Posts: 4737
Joined: Sat 12 Mar 2005 16:06
Location: Hoofddorp
Car: Clio IV 0.9 tce Zen

Postby Riël » Sat 29 Oct 2011 10:36

2.6 en zelfs 2.8 Ghz word nog gehaald op lucht bij die chips, gewoon proberen en dan pas zeggen of het gaat of niet.

Maar dat is als je er niets aan wil uitgeven. Die 7900 is nog best ok behalve dat ie denk ik voor BF3 met 512 mb wat krap bemeten is. SLI gaat daar niet in helpen.

Andere proc = ander moederbord, maar een i5 2500k is een verademing :p
Riël
Über-Spammer
 
Posts: 30403
Joined: Tue 14 Aug 2001 0:00
Location: Born

Postby Arno17 » Sat 29 Oct 2011 10:46

Riël wrote:2.6 en zelfs 2.8 Ghz word nog gehaald op lucht bij die chips, gewoon proberen en dan pas zeggen of het gaat of niet.

Maar dat is als je er niets aan wil uitgeven. Die 7900 is nog best ok behalve dat ie denk ik voor BF3 met 512 mb wat krap bemeten is. SLI gaat daar niet in helpen.

Andere proc = ander moederbord, maar een i5 2500k is een verademing :p


2.6 en uitzonderingen de 2.8.........het blijft behelpen op standaard koeler en zeker met BF3 draaiend.

En intel..........neen bedankt....:P
Clio IV 0.9 Tce Zen,Renault Captur[s/] 0.9 Tce, [s]Megane dCi [s]110pk =130pk GT-line[/s], R19 Cabrio,Clio I 16V, Twingo RS, Clio RS, Clio II 1.6,Laguna I 1.8RT,Ford Escort 1.6 bj '87
Arno17
 
Donateur
Posts: 4737
Joined: Sat 12 Mar 2005 16:06
Location: Hoofddorp
Car: Clio IV 0.9 tce Zen

Postby Riël » Sat 29 Oct 2011 10:55

Nou ja ik kon mij een AMD chip qua prijs/prestatie niet rechtvaardigen, de i5 blaast elke AMD, inclusief de bulldozer, voor gamingtoepassingen (iRacing is grotendeels singlecore) nog van tafel. En zelfs in multi-core toepassingen is de winst van AMDS top-processor marginaal. Dus pure rationeel gezien, waarom zou je een AMD kopen?


Enfin, ik heb dan wel weer een ATI kaartje hé!
Riël
Über-Spammer
 
Posts: 30403
Joined: Tue 14 Aug 2001 0:00
Location: Born

Postby Arno17 » Sat 29 Oct 2011 11:56

Riël wrote:Nou ja ik kon mij een AMD chip qua prijs/prestatie niet rechtvaardigen, de i5 blaast elke AMD, inclusief de bulldozer, voor gamingtoepassingen (iRacing is grotendeels singlecore) nog van tafel. En zelfs in multi-core toepassingen is de winst van AMDS top-processor marginaal. Dus pure rationeel gezien, waarom zou je een AMD kopen?


Enfin, ik heb dan wel weer een ATI kaartje hé!


Is maar net wat je wil.....en wil je goed en snel genoeg is de AMD gewoon meer waar voor je geld......

Komt bij dat je bij AMD geen ander moederbord hoeft te kopen.....

Maar laten we niet de oude discussie naar boven halen, genoeg te vinden op het www over de voor en tegen van AMD vs Intel.
Clio IV 0.9 Tce Zen,Renault Captur[s/] 0.9 Tce, [s]Megane dCi [s]110pk =130pk GT-line[/s], R19 Cabrio,Clio I 16V, Twingo RS, Clio RS, Clio II 1.6,Laguna I 1.8RT,Ford Escort 1.6 bj '87
Arno17
 
Donateur
Posts: 4737
Joined: Sat 12 Mar 2005 16:06
Location: Hoofddorp
Car: Clio IV 0.9 tce Zen

Postby PaulM » Sat 29 Oct 2011 13:19

ik heb een Asus A8N SLI Deluxe moederbord, er zit wel SLI op. Maarja het blijft idd behelpen. PC is idd al aantal jaren oud. heb alleen nog geen zin om 1k aan moederbord, processor, geheugen en videokaart neer te tellen :) zal eens kijken hoeduur een 7900 gtx is en 2gb geheugen.
PaulM
 
Donateur
Posts: 4975
Joined: Wed 27 Jul 2005 10:14
Location: Nijmegen

Postby Merijn » Sat 29 Oct 2011 15:40

Riël wrote:
Merijn wrote:Ik heb nog een mooie Momo Force liggen, die je wel voor een klein prijsje over mag nemen. Scheelt weer...

Overigens is mijn G27 kapot. :(


Eigenaardig. Mijn G25 was ook vrij recent stuk. Teruggestuurd, nieuwe gehad en alweer jaren zonder problemen :) Logitech heeft wel goede afhandeling, je zit wel effe zonder stuur.


Ik verwacht dat hij wel gemaakt zal worden. Er zit nog meer dan een jaar garantie op, dus dat komt wel goed.

Als ik 'm aansluit op zowel mijn PS3 als de laptop, gaat ie calibreren, maar komt ie telkens weer terug in de maximale uitslag naar links. De shiftlights blijven continu branden en het lampje op de shifter blijft knipperen. Tijdens het calibreren knippert het lampje nog langzaam, na calibratie knippert het sneller.

Heel af en toe doet hij het wel goed, maar als ik dan ga sturen, dan loopt ie al snel 'uit het midden'. Hij centert dus niet meer goed... Dat schakelt niet lekker met die flippers. :P
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31461
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Postby Riël » Sun 30 Oct 2011 9:55

PaulM wrote:ik heb een Asus A8N SLI Deluxe moederbord, er zit wel SLI op. Maarja het blijft idd behelpen. PC is idd al aantal jaren oud. heb alleen nog geen zin om 1k aan moederbord, processor, geheugen en videokaart neer te tellen :) zal eens kijken hoeduur een 7900 gtx is en 2gb geheugen.


Met de helft ben je er ook :) Maargoed, probeer het eens, die 7900 verkoop je weer voor hetzelfde geld als het niet lukt.
Riël
Über-Spammer
 
Posts: 30403
Joined: Tue 14 Aug 2001 0:00
Location: Born

Postby martijn williams » Tue 8 Nov 2011 10:31

Vanmorgen MW3 gehaald.

Wat een vette game zeg!
martijn williams
 
Posts: 564
Joined: Mon 10 Dec 2007 9:35
Location: Leiden

Postby Adinsx » Tue 8 Nov 2011 10:50

M'n collega toonde al foto's van het gekkenhuis van vannacht. Hij is zelf niet gegaan en gaat hem na het werk ophalen.

Hier (nog) geen xbox achtige zaken in huis, maar met GTA V in aantocht moet ik dat toch maar eens gaan aanwakkeren hier. (aankoopargument voor de vrouw "kinect" (0) :p )
Iron Bleu Mégane IV Estate GT205 + Rouge Flammé Clio IV Estate Dynamique TCe90
User avatar
Adinsx
 
Donateur
Posts: 6960
Joined: Thu 20 Dec 2007 10:37
Location: Oosten des lands
Car: M4 Estate GT205

Postby Lex » Tue 8 Nov 2011 11:06

martijn williams wrote:Vanmorgen MW3 gehaald.

Wat een vette game zeg!


Ik heb vannacht in de rij gestaan bij de Saturn Nieuwegein.

Ik was er om 23.45u en om 01.00u weer thuis. :lol:

Dat doe ik dus nooit meer. Maar hij was wel in de actie voor 39,- euri
Lex
Über-Spammer
 
Posts: 13324
Joined: Thu 16 Aug 2001 0:00
Location: Nieuwegein

Postby Merijn » Wed 16 Nov 2011 9:46

Riël wrote:
Merijn wrote:Ik heb nog een mooie Momo Force liggen, die je wel voor een klein prijsje over mag nemen. Scheelt weer...

Overigens is mijn G27 kapot. :(


Eigenaardig. Mijn G25 was ook vrij recent stuk. Teruggestuurd, nieuwe gehad en alweer jaren zonder problemen :) Logitech heeft wel goede afhandeling, je zit wel effe zonder stuur.


Ik heb een nieuw stuur ontvangen, na een weekje! (Y) En dat terwijl ik mijn oude stuur nog heb. Aparte gang van zaken. Moet ik die uiteindelijk weer terugsturen of mag ik 'm houden?
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31461
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Postby Merijn » Thu 17 Nov 2011 20:26

Na een nieuw stuur gekregen te hebben en dus verzekerd te zijn van een goede afloop van de garantieregeling, heb ik besloten om mijn defecte stuur open te schroeven.

Na het lezen van deze info ( http://forum.simjunkies.org/index.php?topic=6264.0 ) wilde ik het gewoon proberen. En ja, hoor. Opgelost! Ik heb het stuur wel helemaal uit elkaar moeten schroeven, maar hij doet het weer! :D

Ik heb er nu dus 2... Iemand een stuurtje kopen? :)
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31461
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Postby Haas » Fri 18 Nov 2011 11:19

lekkah!
User avatar
Haas
 
Donateur
Posts: 26589
Joined: Wed 27 Mar 2002 0:00
Location: Nijmegen
Car: Megane RS

Postby Merijn » Fri 18 Nov 2011 12:19

Heb je die Momo al aangesloten? :)
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31461
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Postby Haas » Fri 18 Nov 2011 15:42

nee... op de kast gezet, nog geen tijd voor gehad. Wie weet zondag... (Y)
User avatar
Haas
 
Donateur
Posts: 26589
Joined: Wed 27 Mar 2002 0:00
Location: Nijmegen
Car: Megane RS

Postby Robke » Fri 18 Nov 2011 16:49

Merijn wrote:Na een nieuw stuur gekregen te hebben en dus verzekerd te zijn van een goede afloop van de garantieregeling, heb ik besloten om mijn defecte stuur open te schroeven.

Na het lezen van deze info ( http://forum.simjunkies.org/index.php?topic=6264.0 ) wilde ik het gewoon proberen. En ja, hoor. Opgelost! Ik heb het stuur wel helemaal uit elkaar moeten schroeven, maar hij doet het weer! :D

Ik heb er nu dus 2... Iemand een stuurtje kopen? :)


Kosta?
Robke
 
Posts: 6061
Joined: Sat 12 Jan 2002 0:00
Location: d'n Berg
Car: Lexus IS250

Postby Tom » Sat 19 Nov 2011 22:41

Voor jou special plice........ (0)
Ex GT Turbo, Ex Clio Williams
User avatar
Tom
Moderator
 
Donateur
Posts: 25344
Joined: Fri 8 Mar 2002 0:00
Location: 's-Hertogenbosch
Car: MB

Postby Merijn » Tue 6 Dec 2011 7:58

Zijn er nog mensen die Dirt3 voor de PS3 hebben?
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31461
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Postby Merijn » Wed 7 Dec 2011 10:37

Niemand?? (U)
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31461
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Postby martijn williams » Wed 7 Dec 2011 13:06

Nee, maar hij lijkt me wel erg gaaf.

Maar voorlopig nog ff met MW3 doen...
Bijna kerst ;-)
martijn williams
 
Posts: 564
Joined: Mon 10 Dec 2007 9:35
Location: Leiden

Postby Merijn » Wed 7 Dec 2011 14:15

Het is echt de moeite waard, als je van racegames houdt die echt heel veel actie met zich meebrengen. Zeker online tegen vrienden is het supervet om rallycross stages te rijden in Group B auto's of gewoon 550PK sterke Ford Fiesta's of Impreza's.

Ook de carreer mode is erg uitdagend en verveelt niet snel. Dus... Kopen maarrr! :P
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31461
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Postby martijn williams » Thu 8 Dec 2011 14:28

Ik heb hem besteld hoor! Hij komt morgen binnen.

Ik heb je op de ps3, dus binnenkort ff online? (Y)
martijn williams
 
Posts: 564
Joined: Mon 10 Dec 2007 9:35
Location: Leiden

Postby Merijn » Thu 8 Dec 2011 16:41

Top! Lijkt me gezellig... Een headset is wel een pre! Lekker tegen elkaar schelden. ;)

Ik zal eens kijken of ik je kan toevoegen in het groepje waarmee ik altijd online speel. We zijn nu meestal met een man of 4, dus wat extra's kunnen we zeker gebruiken. Ik moet wel even overleggen natuurlijk. :P
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31461
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Postby Haas » Thu 8 Dec 2011 17:17

** gaat ook eens kijken voor een ps3.... pompidom... **
User avatar
Haas
 
Donateur
Posts: 26589
Joined: Wed 27 Mar 2002 0:00
Location: Nijmegen
Car: Megane RS

Postby Robke » Thu 8 Dec 2011 17:22

Dat werd ook wel eens tijd. :P
Robke
 
Posts: 6061
Joined: Sat 12 Jan 2002 0:00
Location: d'n Berg
Car: Lexus IS250

Postby martijn williams » Thu 8 Dec 2011 18:05

Merijn wrote:Top! Lijkt me gezellig... Een headset is wel een pre! Lekker tegen elkaar schelden. ;)

Ik zal eens kijken of ik je kan toevoegen in het groepje waarmee ik altijd online speel. We zijn nu meestal met een man of 4, dus wat extra's kunnen we zeker gebruiken. Ik moet wel even overleggen natuurlijk. :P


Perfect! Headset is aanwezig.
martijn williams
 
Posts: 564
Joined: Mon 10 Dec 2007 9:35
Location: Leiden

Postby Jochem de Haas » Thu 8 Dec 2011 18:08

Van de week GT 5 er nog maar eens in gegooid ....
Moet ik alleen de 2 24 uurs races nog en de F1 cup...

Toch nog maar eens kijken voor een G27 stuurtje
User avatar
Jochem de Haas
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 14122
Joined: Thu 5 Apr 2001 0:00
Location: Oudewater

Postby Merijn » Thu 8 Dec 2011 18:41

Haas wrote:** gaat ook eens kijken voor een ps3.... pompidom... **


Kerst is in aantocht! Doe jezelf eens een plezier. Waarschijnlijk doet niemand anders het voor je. :-P
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31461
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Postby martijn williams » Thu 8 Dec 2011 21:27

Nu bij mediamarkt €222!
martijn williams
 
Posts: 564
Joined: Mon 10 Dec 2007 9:35
Location: Leiden

Postby Haas » Fri 9 Dec 2011 11:08

2 weken terug mezelf al een kado gegeven in de vorm van een Mede8er.... :~
User avatar
Haas
 
Donateur
Posts: 26589
Joined: Wed 27 Mar 2002 0:00
Location: Nijmegen
Car: Megane RS

Postby Merijn » Fri 9 Dec 2011 11:10

Daarvoor moet je ook nog effe een dikke Panasonic plasma aanschaffen... En die PS3 volgt daarna wel. :D
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31461
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Postby Haas » Fri 9 Dec 2011 11:20

het is net als schaamhaar....het geld groeit me niet op de rug.....
User avatar
Haas
 
Donateur
Posts: 26589
Joined: Wed 27 Mar 2002 0:00
Location: Nijmegen
Car: Megane RS

Postby Merijn » Fri 9 Dec 2011 12:30

Wel op je zak? ;)
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31461
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Return to Off-topic



Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
cron