originele wisselaar

Dump hier alles omtrent je ICE perikelen

originele wisselaar

Postby aron225 » Wed 17 Feb 2010 15:17

allen..

ik heb dus me megane gekocht, in de veronderstelling, dat hij een cd wisselaar had..

deze heeft hij ook, in de kofferbak.

nu was ik aan het kijken, hoe ik die casette eruit kreeg, want dat lukt me met geen mogelijkheid.

nu had ik het type nr eens ingevoerd in de googl-o-matic (cdx-t69)

blijkt dit een sony wisselaar te zijn |:
jullie een idee of deze mogelijk werkt met de originele megane radio (tuner list)?

en hoe ik dan de casette eruit krijg?
aron225
 
Posts: 100
Joined: Sun 31 Jan 2010 13:23
Location: zaanstad

Postby -PAZ- » Wed 17 Feb 2010 15:25

om de cassete eruit te halen zal er eerste stroom op moeten staan, en als ik je verhaal zo lees zit er geen radio meer in de auto of in elk geval geen sony. Dus dan zou het heel goed kunnen dat de wisselaar gewoon niet aangesloten zit.
-PAZ-
Über-Spammer
 
Posts: 11268
Joined: Fri 11 Jun 2004 16:55
Location: ijzendijke

Postby aron225 » Wed 17 Feb 2010 15:59

net even al mijn boekies e.d. door gespit..

er zat een foldertje bij van een connect 2 interface, dus ik neem aan, dat hij er wel aan vast zit?
aron225
 
Posts: 100
Joined: Sun 31 Jan 2010 13:23
Location: zaanstad

Postby Tom » Wed 17 Feb 2010 16:30

aannames wordt je niet veel wijzer van. Kijk of er een kabel aanzit en waar deze naartoe loopt.
Ex GT Turbo, Ex Clio Williams
User avatar
Tom
Moderator
 
Donateur
Posts: 25344
Joined: Fri 8 Mar 2002 0:00
Location: 's-Hertogenbosch
Car: MB

Postby aron225 » Wed 17 Feb 2010 16:35

dat zou ik heel graag doen..
maar, dan moet ik me hele auto uit mekaar slopen (zit echt mooi weg gewerkt)
of me radio eruit, om te kijken of hij daar in de mini iso zit.

alleen heb ik ook geen radiocode (ook geen pinnetjes om hem eruit te halen, maar dat lukt wel) dus mocht er dan iets foutgaan, heb ik direct geen radio meer
aron225
 
Posts: 100
Joined: Sun 31 Jan 2010 13:23
Location: zaanstad

Postby Tom » Wed 17 Feb 2010 16:37

tja......je kunt ook net zo lang op het knopje blijven drukken tot hij gaat werken, maar met een beetje onderzoek denk ik dat je meer kans hebt........
Ex GT Turbo, Ex Clio Williams
User avatar
Tom
Moderator
 
Donateur
Posts: 25344
Joined: Fri 8 Mar 2002 0:00
Location: 's-Hertogenbosch
Car: MB

Postby aron225 » Wed 17 Feb 2010 16:51

hmm..

gooi dit topic maar dich dan.. de radio gaat er toch uit, maar had leuk geweest als iemand wist WAAR het knoppie zat, of hoe zo een ding werktte..
stroom krijgt hij wel. en ik kan hem ook selecteren op de radio zelf..
aron225
 
Posts: 100
Joined: Sun 31 Jan 2010 13:23
Location: zaanstad

Postby Robke » Wed 17 Feb 2010 16:54

Heel simpel, als je de schuif van de wisselaar open doet zie je een klein knopje met het "eject" logo.
Robke
 
Posts: 6061
Joined: Sat 12 Jan 2002 0:00
Location: d'n Berg
Car: Lexus IS250

Postby Hessel » Wed 17 Feb 2010 16:55

oke bij deze :slotje2:
Hessel
Über-Spammer
 
Posts: 12383
Joined: Thu 29 Jul 2004 13:52
Location: Zevenbergen
Car: renault 5gt turbo

Return to Audio



Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group