Retrofest - 26-06-2016 - Trafficport Venlo

Alles over de meetings.
Nieuwe topics mogen alleen door moderators aangemaakt worden. PM 1 van de mods hier om er 1 aan te laten maken.

Retrofest - 26-06-2016 - Trafficport Venlo

Postby WouterRetrofest » Wed 30 Mar 2016 18:50

Image

RETROFEST – 26 JUNI 2016
De eerste editie van Retrofest is een feit! Trafficport te Venlo zal het centrale punt zijn voor alle young- en oldtimer voertuigen waarbij de focus voornamelijk zal liggen op de jaren 50 t/m 80. Het terrein beschikt over ruimte voor meer dan 1.000 auto’s met de daarbij behorende actieve onderdelen. Van American Muscle tot de Engelse Mini, van Army truck tot vintage bike, op dit familie evenement zal je vele merken en modellen in alle facetten voorbij zien komen. Een evenement met flink wat aandacht voor lifestyle, restauratie, after-market accessoires, maar vooral veel retro liefhebberij.

FORD CLASSICS
Een grote reeks Amerikaanse en Europese Ford retro modellen zullen aanwezig zijn op Retrofest. Zo vind je hier verschillende rally iconen en muscle cars. Denk bijvoorbeeld aan de iconische Ford Sierra RS Cosworth, maar natuurlijk ook de legendarische Shelby GT500. Meld je snel aan voor dit thema, er worden namelijk tien gratis tickets weggegeven voor de meest waanzinnige Ford retro’s.

ACTIE TIJDENS DE SPRINT & BRAKE
De Sprint & Brake is een van de actieve onderdelen tijdens Retrofest. Alleen snelheid is niet de sleutel tot het winnen van dit onderdeel, precisie is cruciaal. Accelereer naar een afgezet vak, om vervolgens netjes binnen dit vak tot stilstand te komen. Kun jij je remweg goed inschatten? Strijd dan voor leuke prijzen! Een interessant en competitief onderdeel, voor zowel deelnemer als bezoeker.

Image Image Image

AMERICAN OLD SCHOOL
Tijdens de eerste editie van Retrofest worden vele verschillende Amerikaanse retro’s en speciale creaties tentoongesteld. Van oldtimer, tot hotrod. Van chopped tot army trucks. Ben jij gecharmeerd van alle verschillende stijlen en wil hier ook tussen staan, meld je dan als bestuurder snel aan. Er wordt een selectie gemaakt van de tien meest verbazingwekkende Amerikaanse retro’s, waarvoor de toegang tot Retrofest gratis zal zijn.

AIRCOOLED ICONS
Het aircooled thema tijdens Retrofest zal vol staan met iconische, luchtgekoelde wagens. Wie houdt er niet van een luchtgekoelde race auto of van een iconisch T1 busje? In totaal worden tien gratis tickets weggegeven voor de meest imposante aircooled retro’s. Meld je dus snel aan.

Image Image Image

GRATIS CONCOURS D'ELEGANCE
Tijdens dit retro evenement kan natuurlijk geen verkiezing ontbreken! Tijdens Retrofest zal er vooral gekeken worden naar de kwaliteit van restauratie, naar de originaliteit en naar de uniekheid van de auto, motor of het legervoertuig. Ieder merk, model, bouwjaar en type voertuig, maakt een kans bij dit onderdeel van Retrofest. De Concours d’Elegance kent verschillende categorieën, zodat ieder voertuig kan deelnemen.

JAPANESE RETRO’S
Japanse retro’s zijn zeldzaam. Een verzameling van bijzondere exemplaren zullen uitgelicht worden tijdens deze eerste editie van Retrofest. Ook hier worden tien gratis tickets weggegeven aan de meest opvallende Japanse retro’s.

HANDLING COURSE (slalom)
Neem deel aan de Handling Course en laat zien wat jouw retro in zijn mars heeft. Hoe vakkundig kan jij met jouw retro overweg? Het element van deze wedstrijd betreft het (slalom) parcours zo snel, maar uiteraard ook zo foutloos mogelijk, af te leggen. Iedereen kan zich inschrijven, ongeacht niveau, ervaring of budget. Zelfs wanneer je beginnend autorijder bent is dit een zeer leuke uitdaging.

Check voor meer informatie de website: http://www.Retrofest.eu

Image Image Image
WouterRetrofest
 
Posts: 1
Joined: Mon 21 Mar 2016 16:47
Location: Venlo

Return to Meetings (NL)Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
cron