[VOORSTELLEN] Bestuur 2015-2016

Gebruikersregels en andere informatieve meldingen van renault-tuning.com

[VOORSTELLEN] Bestuur 2015-2016

Postby Merijn » Sun 1 Mar 2015 10:50

VOORSTELRONDE BESTUUR 2015-2016

Beste Renault Tuning Club forumleden. Naar aanleiding van de recente bestuursverkiezing werd het weer eens tijd om dit nieuwe bestuur aan jullie voor te stellen. Een aantal van ons zijn al geruime tijd actief bij de Renault Tuning Club, maar dat wil niet zeggen dat iedereen weet wie wij precies zijn. Om het voor jullie toch makkelijker te maken om het bestuur op één van de meetings te herkennen (en eventueel aan te spreken), zullen wij ons even aan jullie voorstellen:

Voorzitter: Willem-Jan van der Vegte

Image

Ik ben Willem-Jan van der Vegte, 27 jaar en net verhuist naar Opeinde. In 2006 heb ik een witte GT Turbo gekocht, de TP-91-KT, en al snel kwam ik op de site van de Renault Tuning Club.
De Afsluitmeeting in 2006 was de eerste meeting die ik bezocht en direct ook de laatste met de GT Turbo. Sindsdien ben ik langzaamaan steeds actiever geworden binnen de club.
Ik reed veel mee met Gabri van der Veen (toen penningmeester) en zo hielp ik vaak mee de meetings klaar te maken en op te ruimen. Later ben ik in de meetingcommissie gekomen en heb veel meetings mee mogen organiseren. In de zomer van 2012 hebben Martijn Goossens, Wouter de Wit en ik de bestuurstaken overgenomen.

Dan mijn Renault-verleden. De GT Turbo bleek helaas erg slecht en met deze auto heb ik leren sleutelen, waarbij ik veel hulp heb gehad van alle forumleden.
Het Renault virus had me wel te pakken en zo heb ik de afgelopen 9 jaar aardig wat Renaults gehad. De leuksten waren toch de 25 V6 Turbo, de lage groene 5 TL en recent de 4F6 en nu een rijdende GTE die toch wel dit jaar nog apk moet krijgen.

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image


Vice-Voorzitter: Merijn

Image

Ik ben Merijn, geboren in 1980 en woon in Eersel. Na jaren als gewoon lid actief te zijn op het forum heb ik me eind vorig jaar verkiesbaar gesteld voor de rol als Vice-voozitter en zie onder mijn avatar het resultaat. :)

Mijn Renault historie gaat al een heel aantal jaren terug. Van jongs af aan was ik al verliefd op de Renault 5 GT Turbo, dé hot hatch van 'mijn' jaren 80. Toen ik mijn rijbewijs haalde in '98 en wat rijervaring opgedaan had in de auto van mijn ouders, werd in 2002 mijn droom werkelijkheid. Een, naar later bleek, zeer krokante Renault 5 GT Turbo uit 1987 werd mijn eigendom. Na een jaar was het feest alweer voorbij en moest de 5 noodgedwongen vertrekken. Toch heeft me dat niet uit het veld geslagen en ben ik bij Renault blijven hangen. Intussen was ik al fervent spammer geworden op het levendige forum van de RTC en ben sindsdien niet meer vertrokken. In de 12 jaar en 30.000 forumposts die volgden hebben de volgende Renaults de revue gepasseerd: Clio Williams, 21 Turbo, 2x Clio 16V en uiteindelijk toch weer die 5 GT Turbo, waar het allemaal mee begonnen is. Op dit moment zijn alleen de GT Turbo en een Clio 16V trackday-auto in mijn bezit.

Na 12 jaar aan de zijlijn te hebben gestaan, vind ik het tijd om iets meer voor de club te doen. Mijn doel is om mensen te enthousiasmeren voor onze club en het hart ervan: het forum. Door een mooi medium te bieden, gecombineerd met social media (die niet meer weg te denken zijn uit onze levens!) en het organiseren van leuke evenementen ga ik, samen met de andere bestuursleden, ervoor zorgen dat de Renault Tuning Club nog duidelijker op de kaart gezet wordt de komende 2 jaar! Hopelijk kunnen we hiervoor ook op jullie steun en betrokkenheid rekenen en er samen een succes van maken.

Ik hoop jullie op de Openingsmeeting in Kampen op 12 april te mogen verwelkomen! See you there. (Y)

Image Image
Image Image
Image Image


Penningmeester: Martijn Goossens

Image

Martijn Goossens, 30 jaar oud en woonachtig in Wageningen samen met mijn vriendin. Ik ben werkzaam als Test Engineer binnen Motorenontwikkeling bij een bekende Nederlandse vrachtwagenfabrikant in Eindhoven.

Ergens rond 2001/2002 voor het eerst kennis gemaakt met de Renault Tuning Club via een meeting bij de Makro in Breda. Sindsdien helemaal gek van de 5 GT Turbo. Destijds nog niet in het bezit van een rijbewijs, maar uiteindelijk is mijn Renault historie begonnen met een Renault 9. Na verloop van tijd heb ik wat geld bij elkaar kunnen rapen als student zijnde en een Renault 5 GT Turbo aangeschaft (PD-DJ-70). De droom was uitgekomen, totdat je er uiteindelijk achter komt dat ze onder je vandaan aan het rotten is. Helaas de afweging moeten maken en besloten om haar te demonteren. In de tussentijd nog een standaard Renault 5 TL in het bezit gehad (de befaamde 'oldskool'-5 LR-78-RH). Omdat ik het turbo gevoel destijds begon te missen heb ik de motor die destijds uit de GT Turbo kwam in een standaard Renault 5 TR gehangen en daar een leuke projectauto van gemaakt (de 'Safari'-5 YB-41-NY). Deze werd uiteindelijk ook veel te slecht en is ook gesloopt. Ondertussen tegen een kale carrosserie aangelopen van een '86 Renault 5 GT Turbo (PJ-69-PL) en besloten om die over te nemen voor als ik 'ooit' nog eens een GT Turbo wilde gaan bouwen. Uiteindelijk ben ik dan rond 2010 actief aan de gang gegaan met een complete restauratie/opbouw van een kale GT Turbo carrosserie. Dat project loopt hopelijk ergens komende maand (voorlopig) af en is hopelijk aanwezig op de Openingsmeeting op 12 april in Kampen. Naast de GT Turbo heb ik ook nog een '91 Renault Clio 1.8 16v die als low-budget (ooit) is aangeschaft, welke ik hopelijk binnenkort ook weer legaal de weg op zie te krijgen.
Naast de leuke Renaults heb ik ook nog een aantal daily Renaults gehad waaronder een Clio I 1.9D, Clio II 1.5 dCi, Mégane II 1.9 dCi en momenteel rijdt ik in een Clio II 1.6 16v Initiale LPG. Meer informatie over mijn auto's in het heden en verleden zijn te vinden via de links in mijn signature.

Aantal jaar geleden heb ik er ook voor gekozen om wat actiever deel te gaan nemen in het bestuur van de Renault Tuning Club en uiteindelijk op de positie van Penningmeester terecht gekomen. Deze taak vervul ik sinds medio 2011 en voorlopig ben ik dan ook van plan om deze taak te blijven vervullen. Naast financiële afhandelingen houdt ik ook de Ledenadministratie bij. Daarnaast probeer ik in de geringe tijd die ik heb het bestuur zoveel mogelijk te ondersteunen met additionele taken (Meetings/Sponsoren etc).

Velen zullen mij al kennen, maar hopelijk weet de 'nieuwere' garde nu ook wie ik ben afgaand op bovenstaande info. Hoop de meesten weer te spreken tijdens het aankomende meeting-seizoen (Y)

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image


Algemeen bestuurslid: Jochem de Haas

Image

Ik ben Jochem de Haas....39 jaar en ik doe woody ...euh
Goed ik ben redelijk betrokken geweest vanaf het begin van de RTC...In verschillende functies...en nu wederom als algemeen bestuurslid voor een helpende hand.
Mijn eerste auto was een oer 5 uit 1983 en daar is het fout gegaan.
Ik heb even een uitstap gedaan naar Ford maar was al snel terug bij Renault in de vorm van een rode clio 16v.
Van af dat moment zijn er wel wat de revue gepasseerd. ..er zijn er een paar blijven hangen net zoals ik bij de RTC...
Heb zeker geen oogkappen op want ben ook lid van de CRS en de ARCN...maar mijn hartje ligt toch bij de RTC.
Vandaar dat ik weer in het bestuur zit....en hoop dat we met elkaar deze club in leven en leuk kunnen houden, daar is ook zeker jullie hulp bij nodig.
Dus wil je ergens mee helpen. ....Geef het aan vrijwilligers heb je nooit genoeg.

Ik hoop dat het een leuk seizoen wordt ....We zien elkaar vast wel ergens.

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Image


Algemeen bestuurslid: Gaatze van der Veen

Image

Mijn naam is Gaatze van der Veen, 24 jaar, en woon met mijn vriendin samen in Leeuwarden. Ik ben werkzaam als stuurman op de koopvaardij bij een zware lading rederij. Ik ben zo ongeveer op mijn dertiende besmet geraakt met het Renault-virus door het meerijden met mijn neef Gabri in zijn, jawel, rode Renault 21 1.7 GTS. Ik geloof dat er in zijn topic zelfs nog ergens een foto is waarop ik op zijn motorkap moest leunen zodat hij kon zien hoe laag de 21 moest worden :D

Na het eindeloos verzamelen van folders en afstruinen van Renault dealers, en meelezen op RTC natuurlijk, moest er in 2012 een snelle Renault komen. Heb toen samen met Gabri een Clio 16V Grand Prix opgehaald en daar heel veel lol mee beleefd. Omdat mijn vriendin steeds meer ging rijden met de Clio (en deze haar nog wel eens liet staan (0) ) is de 16V uiteindelijk opgevolgd door een Megane RS, de auto waar ik bij de dealer al vaak van gedroomd had als jochie. Helaas ging mijn vriendin nog meer met de auto rijden en vooral binnen de stad dus toch maar op zoek naar een iets makkelijkere/kleinere/goedkopere auto. Zij moet er tenslotte elke dag mee rijden, voor mij is het alleen maar hobby.

Na een tijdje proefrijden in diverse Renault Clio's 1.6jes en ander 'gewoon' spul is het toch weer een RS geworden. :p Een Noir Nacre Clio 2 RS 172 om precies te zijn. Daarnaast ben ik nog vrij recent, op een toch wel bijzondere wijze, eigenaar geworden van een '83 R5 Alpine Turbo. Een welbekende auto in de oer-5 wereld waar ik heel veel plezier aan beleef en hoop nog lang voor te mogen zorgen.

Naast Renault ben ik in mijn verlof vaak aan het sleutelen aan mijn Kreidler oldtimer bromfietsen en grasbaanracer, waar ik ook regelmatig wedstrijden mee rijd.

Mijn clubverleden bij de RTC is nog niet zo indrukwekkend maar heb een paar leuke en bijzondere meetings meegemaakt en ben toen erg enthousiast geraakt voor de club. Ik heb daarom contact opgenomen met Willem-Jan met de mededeling dat ik graag wel wat meer voor de club zou willen betekenen. Dit hoop ik in te vullen in mijn functie als Algemeen Bestuurslid.

Hoop jullie te zien op de Openingsmeeting!

Image Image
Image Image
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31486
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Re: [VOORSTELLEN] Bestuur 2015-2016

Postby Steven » Sun 1 Mar 2015 12:18

Welk.... eh nee jongens top dat jullie het stokje zo overnemen!

Leuk om te lezen van mensen die je al jaren kent, toch wat details die ik nog niet wist, ondanks dat ik de meeste wel (denk) te kennen.
Merijn mooie foto met Kloes, moet je ons nog iets vertellen over je sexuele voorkeur? :D
User avatar
Steven
 
Donateur
Posts: 26862
Joined: Sat 22 Dec 2001 0:00
Location: Alkmaar
Car: M536

Re: [VOORSTELLEN] Bestuur 2015-2016

Postby MgHammer » Sun 1 Mar 2015 17:43

LEUKE PRESENTATIE (Y) (D)
Megane Cabrio 2.0 16V Privilege VGI Bi-Fuel
User avatar
MgHammer
 
Donateur
Posts: 285
Joined: Thu 17 Mar 2011 10:22
Location: Melkweg
Car: Megane Cabrio F4R746

Re: [VOORSTELLEN] Bestuur 2015-2016

Postby ARNO16V » Sun 1 Mar 2015 18:39

Leuke voorstel verhalen zo idd!! (Y)
ARNO16V
 
Posts: 6622
Joined: Thu 14 Jul 2005 18:00
Location: Meppel

Re: [VOORSTELLEN] Bestuur 2015-2016

Postby Willeon de Zoete » Sun 1 Mar 2015 20:10

Leuk gedaan zo mannen! (Y) (Y)
Dit maakt het allemaal wat laagdrempeliger en geeft meer binding met de club!

Top!
User avatar
Willeon de Zoete
 
Donateur
Posts: 7020
Joined: Mon 9 Jul 2007 18:40
Location: Ruinerwold

Re: [VOORSTELLEN] Bestuur 2015-2016

Postby Tha Duke » Sun 1 Mar 2015 21:49

Top gedaan jongens.
CLIO RS 182 JAUNE SIRIUS/RENAULT 9 TURBO
User avatar
Tha Duke
 
Donateur
Posts: 113
Joined: Sun 2 Feb 2014 17:15

Re: [VOORSTELLEN] Bestuur 2015-2016

Postby Rik Hamberg » Sun 1 Mar 2015 23:36

Mooi beschreven allen!! Top!!
<>RenaultSport<>--------------------------Projectpagina
User avatar
Rik Hamberg
 
Donateur
Posts: 2436
Joined: Tue 5 Jun 2001 0:00
Location: Loozen (bij Gramsbergen)
Car: Clio IV R.S. (JS)

Re: [VOORSTELLEN] Bestuur 2015-2016

Postby Merijn » Mon 2 Mar 2015 8:51

:D Bedankt voor de leuke reacties. (Y)
Merijn
Über-Spammer
 
Donateur
Posts: 31486
Joined: Tue 13 Nov 2001 0:00
Car: 5 GT Turbo

Re: [VOORSTELLEN] Bestuur 2015-2016

Postby Chris » Mon 2 Mar 2015 9:00

Goed bezig heren! Erg leuk om te zien hoe jullie momenteel alles oppakken. (Y) (Y) (Y)
Renault 5 GT turbo Bleu Sport
User avatar
Chris
Erelid - Moderator - RvT
 
Donateur
Posts: 21995
Joined: Sat 3 Mar 2001 0:00
Location: NL

Return to InfoPowered by phpBB® Forum Software © phpBB Group